SecPro Support

Indtast produktnavn eller varenummer på produktet du søger support eller manual til, herunder.

Kontakt


Vi gør hvad vi kan for at samle alle informationer på vores supportsite. Vi gætter på, at du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål ved at søge blandt vores manualer og indlæg her på siden. Eller måske vores FAQ-side kan give dig svar på dine spørgsmål. 

Skulle du alligevel ikke have fået svar, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Send en mail ved at udfylde formularen og vi besvarer den hurtigst muligt typisk indenfor et par timer på hverdage. Du kan også  ringe på 70 22 50 88  mellem 08:00 - 16:00 mandag til torsdag og mellem 08:00 - 15:30 på fredage.

Oplever du problemer?

Oplever du et problem med et produkt du har købt hos SecPro Sikring, kan du nemt oprette en supportsag her på sitet. Når du oprettet en supportsag får du løbende  mails, når der er opdateringer i din sag. 

Vi har supportmedarbejdere, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer, så du hurtigst muligt kan komme videre med dit projekt. Husk desuden, at du kan finde manualer og software/firmware her på siden, så du nemt har adgang til den helt basale hjælp. Brug søgefeltet ovenfor, og find det du har brug for. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>